Företagsrådgivare sökes till Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Sölvesborg-Mjällby Sparbank är på väg in i framtiden och är mitt uppe i ett omfattande digitaliserings-och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och så småningom våra lokaler för att möta våra kunders behov på bästa sätt.
 

Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt det allra viktigaste; arbetsglädje. Vi har hjärtat i bygden, vilket innebär att det ska vara lite mer kul och spännande att bo och verka i Sölvesborgs kommun.

 

Företagsrådgivare sökes

Till vår företagsavdelning söker vi en Företagsrådgivare. Vi söker nu en ny kraft som vill vara med och utveckla vår bank.

 

Om jobbet

Som företagsrådgivare i Sölvesborg-Mjällby Sparbank har du kunden i fokus och blir en viktig samarbetspartner genom egeninitierade kundbesök och aktiva affärsförslag. Du kommer att ansvara för att lyhört och med omtanke möta våra företagskunders behov. Du blir också en viktig del av vår företagsgrupp och arbetar mot befintliga kunder, men ska också aktivt bearbeta potentiella kunder. Banken ska fortsätta växa och du ska kunna och vilja bidra till detta.

 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från företagsaffären. Du har ett genuint intresse av att göra affärer. Rollen passar dig som vill arbeta proaktivt och är duktig både på att se affärsmöjligheter och på att skapa relationer. Du är målinriktad och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har en stor portion arbetsglädje och kan bidra till dina kollegors och gruppens utveckling genom att komma med konkreta tips och råd. I ett litet team krävs intresse och vilja att stötta varandra och ta ansvar för gemensamma funktioner och uppdrag. Vi önskar att du har akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt Swedsec rådgivarlicens.

 

Vi erbjuder

Som företagsrådgivare hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete. Du får också härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö. Du kommer att ha nära till besluten då du jobbar i en Sparbank, en bank som inte ägs av någon. Vi drivs inte enbart av vinstintresse utan kan istället med stolthet ge tillbaka till bygden genom sponsring och olika aktiviteter.

 

Ansökan

Sänd din ansökan till margareta.appelqvist@smsparbank.se senast 2019-06-10.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

 

Vill du veta mer?

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Företagschef Linda Wrenne 070-521 12 98 eller HR-ansvarig Margareta Appelqvist 070-887 11 04.

Facklig kontaktperson är Malin Jansson 072-549 37 39.

Välkommen med din ansökan!

www.smsparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-05-28